Hvitt USB-uttak med to innganger

USB-uttak

Vi får stadig flere elektroniske duppeditter med behov for ladning. Velg derfor trygg ladning med integrert USB-uttak rett i veggen.

Trygt og tilgjengelig

Nordmenn er i verdenstoppen når det kommer til bruk av smarttelefon. Behovet for faste – og flere – ladepunkter er stort. I en hektisk hverdag kan det bli helt krise om du går tom for batteri på mobilen. Hva om du i tillegg ikke finner laderen?

Les også: Enkel installering av smarthus 

Familiens nye favoritt

USB-uttak rett i veggen – nær favorittstolen, sofakroken, kjøkkenbenken eller ved siden av senga – steder du ofte oppholder deg. Du vet alltid hvor «laderen» befinner seg.

TIPS! Lad om dagen, ikke om natten. Uansett hvilket elektrisk apparat det er snakk om, bør du være tilstede når de er i bruk eller lades. 

elektriker alltid fornøyd granati

Gratis befaring

Ønsker du å få utført jobb av elektriker enten hjemme eller i bedriften? Vi kommer hjem til deg og gir deg et kostnadsfritt tilbud basert på våre anbefalinger. Vi har “Alltid fornøyd"-garanti!

mobil lader

Fordeler med USB-uttak 

Det er flere fordeler med veggmontert USB-uttak. Vi monterer både standard USB-A og nye USB-C.

  • Lader raskere
    ELKO USB-uttak har to innganger for ladning av elektroniske apparater, mobiltelefoner, høyttalere, DAB-radioer og andre duppeditter. Total ladekapasitet = 5V
  • Brannsikker
    ELKO USB ladere med strømforsyningen integrert i veggboks er tryggere ladning. USB-ladere har en innebygget sikring mot overoppheting og automatisk nullstilling. Kommer med to utganger slik at alle i husstanden blir fornøyde. 
  • Pent design
    USB-uttakene kan enkelt integreres i eksisterende ELKO veggboks, ELKO Plus og ELKO Plus Option designserien.
Dimmer

Flere spørsmål om USB-uttak?

Ta kontakt, vi hjelper deg gjerne med alt du måtte lure på.