Elbillading for borettslag

Ladestasjoner er et naturlig tilbud i moderne borettslag. ALT+ kan hjelpe med å finne den riktige løsningen for elbillading i ditt borettslag.

Ønsker dere å kartlegge hva som skal til for å montere ladestasjoner i borettslaget? Vi kan hjelpe deg med hele prosjektet – fra rådgivning til oppstart av drift, inkludert analyser av energiforbruk, beregning av kostnader og installering. Vi hjelper deg selvfølgelig også med å få oversikt over tilgjengelige støtteordninger.

ALT+ leverer alle jobber med en Alltid fornøyd-garanti, og dette etterlever vi på alle områder. Vi er opptatt av å levere på dine forventninger – fra start til slutt. Fornøyde kunder er vårt viktigste mål, og det oppnår vi gjennom god rådgivning og leveranse. 

Vårt mantra er "Alltid fornøyd – ALT i orden", og vi er tilgjengelige 24 timer i døgnet gjennom hele året.

ALT+ har lang erfaring med å hjelpe borettslagsstyrer frem til en riktig ladeløsning. 

Ønsker du å vite mer om hva vi kan gjør for ditt borettslag? Ring oss på 33 06 10 30 for en hyggelig elbilprat, eller send oss en henvendelse

Trygg lading for alle beboerne

Ladestasjoner er laget for nettopp dette formålet, og er den absolutt tryggeste veien til et fulladet batteri. ALT+ kan hjelpe med alt fra rådgivning og behovskartlegging, til ferdig infrastruktur og ladestasjoner. 

ikon for trygg elbillading

Maks effekt og lavere kostnader

Når vi leverer ladestasjoner til borettslag og sameier, er det viktig at alle blir fornøyde med løsningen. Et viktig steg på veien til å bli fornøyd, er at man får rask lading til en lav kostnad. Våre løsninger gir rom for både høy ladehastighet, og muligheten til å styre ladingen til tider på døgnet med lavere priser. 

ikon for lading av elbil

Passer til alle typer elbil

Vi leverer ladestasjoner fra et bredt utvalg av produsenter, som Easee, Zaptec, Garo med flere. Uansett hva dere velger, får dere ladestasjoner som passer til alle typer elbiler. Det betyr derfor ikke noe om beboerne har BMW, Hyundai, Tesla eller Nissan. Alle får ladet bilen sin.

elbilikon

Økt verdi på parkeringsplassene

Montering av ladestasjoner er aktuelt i borettslag av alle størrelser. Mange er redde for kostnadene, men det vil ikke nødvendigvis kreve voldsomme investeringer. Dessuten vil ofte verdien på parkeringsplassene øke som en følge av oppgraderingen. 

Denne verdiøkningen vil være gjeldende både for borettslaget og den enkelte andelseier. Muligheten for å lade elbilen står på sjekklisten til mange boligkjøpere.

Det er også viktig å være klar over at man ikke trenger å montere ladestasjoner på alle parkeringsplassene allerede fra start. Hvis eier ikke har behov for lader i dag, kan det holde å bare sørge for at det er opplegg til installasjon. 

For oss i ALT+ er det viktigste at vi finner en løsning som er skreddersydd behov både når det kommer til økonomi og kapasitet.

Bruk støtteordninger fra Enova

Enova er opptatt av at vi reduserer energiforbruket vårt, og har derfor en rekke støtteordninger som insentiver. Mange av disse gjelder også for borettslag og sameier. Vi i ALT+ er alltid oppdatert på tilgjengelige støtteordninger, og vi hjelper deg selvfølgelig med å få den samme oversikten.

Hos ALT+ er vi opptatte av å finne gode og riktige løsninger for ditt borettslag. Derfor har vi valgt samarbeidspartnere som er solide leverandører med et bredt utvalg.

Energirådgivning

Få skreddersydde energitiltak for industri, kontorbygg, offentlige bygg og private boliger. Vi kartlegger byggets tekniske installasjoner og gir deg en utfyllende energirapport.

Kontakt oss for en befaring av borettslaget

Vi i ALT+ kommer gjerne på en befaring av borettslaget, og ser på mulighetene for ladeløsninger til elbil. Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt for å avtale tidspunkt.

* Feltet må fylles ut

Alltid fornøyd garanti hos ALT Installasjon. Gratis befaring

Gratis befaring!

Nå har ALT Installasjon gleden av å tilby bedrifter gratis befaring. Og husk - vi har alltid fornøyd-garanti!