Lading til din bedrift

Elbillading for næring har raskt blitt veldig viktig, og i framtiden vil ladestasjoner på parkeringsplasser bli mer og mer vanlig.

Vi i Alt+ har løsninger for både næringsdrivende og offentlige virksomheter som ønsker å tilby lademuligheter for sine medarbeidere, kunder eller andre besøkende.

Alt du trenger til elbillading

Alt+ leverer komplette løsninger som strekker seg fra rådgivning i innledende fase, til ferdig installerte ladestasjoner. Dette inkluderer også fleksible løsninger for betaling og administrasjon.

Behovet til næringsbygg og offentlige virksomheter er veldig forskjellige fra det vi finner hjemme i garasjen til en privatperson. Større anlegg krever blant annet en annen dimensjonering av den elektriske infrastrukturen.

I mange tilfeller er det dessuten et ønske om å kunne ta betalt ved lading av elbil, og dette kan Alt+ levere. Hos oss finner du mye erfaring og, ikke minst, en leverandør som er med hele veien gjennom prosessen.

kjøp el-materiell hos ALT

30% på el-materiell*

*Tilbudet gjelder når du velger produktet «El-materiell» i nettbutikken. Vi tar kontakt for å avtale nærmere. Tilbudet gjelder både for bedrifter og privatkunder, i en begrenset periode. Dekker ikke elbilladere, solceller eller smarthus.

Elbillading for næring

Elbillading for næring er nødvendig for å møte morgendagens ladebehov. Regjeringen har som mål at alle nye personbiler og lette varebiler skal være nullutslippsbiler innen 2025. Fem år senere vil det samme i stor grad også gjelde tyngre kjøretøy.

Et slikt mål fordrer et økt fokus på å forbedre infrastrukturen for elbillading, både langs veien og på parkeringsplasser tilknyttet næring og offentlige virksomheter.

Les også: Solceller for ditt næringsbygg 

Dyktige leverandører

I tråd med en stadig voksende park av elbiler, velger også flere offentlige bygg og private bedrifter å forbedre tilbudet for elbillading. Denne gode utviklingen krever at vi i Alt+ har dyktige samarbeidspartnere, og med leverandører som ZAPTEC sikrer at vi finner gode løsninger tilpasset ulike typer behov.

Logo

Våre smartløsninger leveres av ALT+

ALT+ er vår avdeling for grønne og smartere løsninger. Vi har lang erfaring med el-løsninger som gjør ditt bygg grønnere, blant annet innenfor elbillading, solceller og byggautomasjon.