Solceller for din bedrift

Stadig flere næringsdrivende velger å installere solcelleanlegg for å bli mer energivennlige. Vi i ALT+ prosjekterer solcelleanlegg for både næringsbygg, offentlige bygg og andre større bygg.

Vi er med hele veien

Hos ALT+ kan vi hjelpe deg med hele prosjektet fra start til slutt. Dette inkluderer alt fra rådgivning i forkant, til oppstart av drift, samt analyser av energiforbruk, beregning av kostnader og installering. Vi hjelper deg selvfølgelig også med å få oversikt over tilgjengelige støtteordninger.

Solcelleanlegg på større bygg har mange fordeler, fra reduserte strømutgifter og et mer miljøvennlig bygg til at byggets arkitektur påvirkes i en mer moderne retning. Dessuten betyr større flater at man kan produsere mer elektrisitet, og dette gjør næringsbygg og andre store bygg ideelle for solcelleanlegg.

Bedrifter kan også være plusskunder

Kraftselskapene opererer med noe de kaller plusskunder, og dette er nettkunder som til tider produserer mer elektrisitet enn de selv bruker. Denne elektrisiteten blir sendt ut på strømnettet, og produsenten får betalt. Dette kan din bedrift også nyte godt av, og du bør derfor undersøke med kraftleverandøren der næringsbygget er lokalisert.

Visste du at vi tilbyr leasing innen solcelle? Les mer om leasing her. 

Gunstige solforhold i Norge

I motsetning til det man kanskje skulle tro, er norske forhold bortimot optimale for produksjon av elektrisitet med solcelleanlegg. Sintefs tester viser at kulden, sammen med reflekterende snø og is, gjør at panelene både jobber mer effektivt, og mottar rikelig med stråling. Så lenge man holder panelene fri for snø og hvit is, byr den norske vinteren på ypperlige forhold.

Går du med planer om å installere solcelleanlegg, eller bare er nysgjerrig på hva som er mulig med ditt bygg? Ta kontakt med oss i Alt+ for en uforpliktende prat! 

Energirådgivning

Få skreddersydde energitiltak for industri, kontorbygg, offentlige bygg og private boliger. Vi kartlegger byggets tekniske installasjoner og gir deg en utfyllende energirapport.

Har du spørsmål om solcelle?

Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg så snart som mulig.

* Feltet må fylles ut

Alltid fornøyd garanti hos ALT Installasjon. Gratis befaring

Gratis befaring!

Nå har ALT Installasjon gleden av å tilby bedrifter gratis befaring. Og husk - vi har alltid fornøyd-garanti!