Elektriker Re Vestfold

Din lokale elektriker i Vestfold

Mer lokal elektriker skal du lete lenge etter: Fra Sande og Holmestrand i nord, til Larvik og Sandefjord i sør. Fra vårt kontor på Våle, like ved Re i Vestfold tilbyr vi alt av elektrikertjenester til både private og bedrifter.

Våre elektrikere og montører gjør sitt ypperste for å etterkomme dine ønsker, enten det gjelder belysning, strømsparing, flytting av stikkontakter, eller om boligen skal bygges om til et smarthus. Trenger du inspirasjon kan du komme innom vårt showroom, vi har alltid tid til å ta i mot deg!

ALT Installasjjon - din lokale elektriker i Vestfold, Våle
ALT Installasjon holder til i Våle i Vestfold. Her finner du en elektriker som kan løse dine utfordringer!
Det er ikke tilfeldig at vi heter ALT Installasjon. Vi leverer  ALT du trenger av elektrikertjenester for private og for bedrift. Vårer elektrikere hjelper deg med alt som har med elektrisitet å gjøre, fra boligkontroll og belysning til varme, tele og data.

Etter mange år som elektrikere i Vestfold, har vi skaffet oss lang og solid erfaring. Vår fagkompetanse skal gi deg de beste elektrikertjenestene, den beste elektroservicen og de beste løsningene.

Kort og greit, vi ønsker å hjelpe deg med å få ALT i orden!

Når du skal bygge nytt eller pusse opp står spørsmålene i kø. Hvordan skal rommene belyses? Hvilken varmestyring er gunstigst og hva med utebelysning, varmekabler og sikringsskap? Skal det være hvite brytere eller andre farger og design?

I våre lokaler i Våle har vi et showroom hvor du kan få inspirasjon og samtidig benytte deg av vår fagkompetanse som elektrikere. Du er alltid velkommen innom for en prat!

Send forespørsel om elektriker her!

12 + 11 =

Du finner din neste elektriker fra ALT installasjon her

Skaugveien 2

3178 Våle

Telefon 33061020

Her finner du oss

Alt Installasjon

Skaugveien 2

3178 Våle

Ring: 3306020

Vi i ALT Installasjon er din lokale elektriker i Vestfold. Vi leverer alt av elektrikertjenester og elektroservice til privat og bedrift. Vi gjør alle typer elektroinstallasjoner til alle typer bygg. Med andre ord: ALT du trenger!
Vi er også med som installatør og elektriker på nye Horten VGS. Det kan du lese om her:
Alt Installasjon er elektriker og installatør på nye Horten VGS
Visste du at en elektriker også kan installere alarmen hjemme hos deg? Les mer her
Et kontrollpanel til alarm bør monteres av en elektriker