Hva er et smarthus? 

Et smarthus har som mål å redusere boligens energiforbruk og øke komforten. Dette skjer ved at smarthusløsningen styrer og overvåker din bolig. I prinsippet er det et system for sentral styring og automatikk.

Smarthus dreier seg om sikkerhet, komfort og en enklere hverdag. At du kan spare miljøet og penger samtidig, er også en fin bonus. Et smarthus er enkelt å installere, og kan gjøres ved enkle oppgraderinger av det elektriske anlegget. 

smarthus ikon
smarthusløsning i stua

Kontroll på lys og varme fra mobilen

På grunn av klimaet vi har her i Norge er det naturlig at store deler av strømutgiftene går til oppvarming. Med smarthusteknologi kan du sette opp ulike programmer og scenarier, slik at temperaturen i boligen automatisk tilpasser seg tiden på døgnet. Eksempelvis kan temperaturen senkes 3 – 5 grader når du legger deg på kvelden, og ha steget til du kommer hjem fra jobb neste ettermiddag. 

Du kan også lage automatiske scenarier for et døgn, en uke eller sette “feriemodus". Du kan også styre alt slik du mener det er best, til enhver tid. 

Smart energistyring

Å ta kontroll over ditt energiforbruk er en enkel måte å spare penger på. I tillegg til å ha kontroll over temperatur og komfort, vil energistyring tilegne seg kunnskap om dine aktivitetsmønstre - og tilpasse seg automatisk. 

Hva trenger du hjelp til? 

Send oss en henvendelse - vi bistår med alt fra el-sjekk til smarthus, og tar både store og små oppdrag. 

Ring oss

33 06 10 20

* Feltet må fylles ut