Støtte fra Enova

Enova tilbyr støtte til små og store klimatiltak, for både privatpersoner og næring. Vår grønne avdeling ALT+, tilbyr en rekke tjenester som kvalifiserer for å søke Enovastøtte. 

Hva er Enova?

Har du planer om å gjøre tiltak for å senke dine energikostnader? Da kan du kvalifisere for støtte fra Enova. 

Enova arbeider for en omstilling mot lavere utslipp og et mer bærekraftig Norge. I den forbindelse gjør Enova det enklere å ta gode klimavennlige valg, for både bedrifter og privatpersoner - ved å gi støtte til gode energi- og klimatiltak.

Hva gir Enova støtte til?

Enova gir støtte til både store og små klimavennlige tiltak, for både privatpersoner og næring. Generelt sett kan Enova dekke merkostnaden ved å velge klimavennlige løsninger.

Enova har egne tiltak for deg som eier bolig bygget mellom 1960 og 1987, for boliger bygget etter 1987, og for nybygg. I tillegg har de en rekke tiltak som gjelder for leiligheter. 

Som privatperson kan du søke støtte til alt fra etterisolering av bolig og vannbåren varme - til solcelleanlegg, energirådgivning og smart strømstyring.

Bedrift og næring kan få støtte til en rekke uliketiltak. Blant annet støtte til kartlegging, til utslippsfrie maskiner og biler, til klimavennlig materialbruk, ladeinfrastruktur for elbil og liknende. Les mer om mulighetene for støtte til næring her.  

Les mer om klimatiltakene ALT+ tilbyr👇

Ofte stilte spørsmål om Enovastøtte

Har du spørsmål om strømsparing?

Send oss en uforpliktende henvendelse - så kontakter vi deg så snart som mulig.

* Feltet må fylles ut

Alltid fornøyd garanti hos ALT Installasjon. Gratis befaring

Gratis befaring!

Nå har ALT Installasjon gleden av å tilby bedrifter gratis befaring. Og husk - vi har alltid fornøyd-garanti!