Energirådgivning – skreddersydde energitiltak

Våre rådgivere tilbyr energikartlegging for industri, kontorbygg, offentlige bygg og private boliger. Få verdifull informasjon om bygningsmassens tilstand, funksjonsgrad og potensial for innsparing. 

Vi kartlegger byggets tekniske installasjoner

Vår energirådgiver går gjennom bygget og de tekniske installasjonene, slik som romstyring, ventilasjonsanlegg og kjøle- og varmeanlegg. Her avdekker vi hvor og hvordan du kan spare strøm, og utarbeider konkrete forslag til energibesparende tiltak og energieffektivisering av bygget.

Vi kommer deretter med anbefalinger med tanke på oppgradering av byggets tekniske installasjoner. Vi har lang erfaring med bærekraftige løsninger, og kan tilby kompetanse innenfor spesielt solcelleanlegg, batteri, elbillading og SD-anlegg. 

Vi tilbyr også effektstyring for å redusere effektleddet på nettleien, og vil fremover tilby gunstige strømavtaler og trading av strøm på batteriinstallasjoner. Egenprodusert energi fra solceller kan lagres i batterier, og deretter benyttes i perioder med forbrukstopper. På denne måten unngår bedriften å rammes like hardt av kraftkostnader og effektavgift.

Du vil få en kostnadsvurdering eller en fastpris fra oss, og en estimert nedbetalingstid.

Utfyllende energirapport

Energirådgivningen leder til en dyptgående rapport som tar for seg dagens tilstand, og gir deg en ryddig tiltaksliste du kan jobbe med. Rapporten inneholder blant annet følgende:

  • Kartlegging av bruk av bygget
  • Effekt, temperaturer, driftstider og timeverdier
  • Kartlegging av eventuelle uregelmessigheter ved bygget
  • En analyse av forbruksverdier knyttet til tekniske anlegg
  • Tilstandsrapport på de største energiforbrukerne
  • Kontroll av byggets tekniske installasjoner
  • Vurdering av byggets oppvarming

Det kan være usikkerhet om hvordan driftssystemet fungerer, eller hvilke energisyndere som drar opp kostnaden – særlig i eldre bygg. Med en energikartlegging fra ALT Installasjon får du både svar og foreslåtte tiltak.  

Spør oss om energirådgivning

Ta kontakt for en uforpliktende prat knyttet til ditt prosjekt. Send inn en henvendelse via skjemaet under, og du hører fra oss så raskt vi klarer. Du kan også nå oss på telefon 33 06 10 30.

* Feltet må fylles ut

Alltid fornøyd garanti hos ALT Installasjon. Gratis befaring

Gratis befaring!

Nå har ALT Installasjon gleden av å tilby bedrifter gratis befaring. Og husk - vi har alltid fornøyd-garanti!