Prosjektering

Skal du sette opp nytt bygg til bedriften din, eller oppgradere det eksisterende anlegget? ALT Installasjon bistår med hele prosjekteringsfasen, innenfor alle typer elektriske anlegg.

Behovene knyttet til det elektriske anlegget blir stadig mer komplekse. Det stilles høyere krav til sikkerheten i nye bygg, enten det er snakk om bedrifter, næringsbygg eller andre offentlige prosjekter. 

ALT Installasjon er eksperter når det kommer til prosjektering, og stiller med erfarne prosjektmontører som kan hjelpe deg å gjøre de riktige valgene. 

Prosjekteringsavdeling med spesialkompetanse

Vi bistår deg i alle faser av prosjekteringen. Hos ALT Installasjon legger vi vår stolthet i å være en fullservice elektro-partner for både bedrifter og privatpersoner. Vi gjør avtalt arbeid til avtalt tid og pris, og kan bistå i enten hele eller deler av prosessen. Etter 20 år i bransjen har vi bred kompetanse på alt fra planlegging og prosjektering til etterkontroll.

Vi prosjekterer selvfølgelig med dokumentasjon i henhold til lover og forskrifter. Prosjektering av sterk- og svakstrømsinstallasjoner innbefatter:

  • Planlegging
  • Løsningsforslag med beskrivelser
  • Beregning og dimensjonering
  • Utarbeidelse av tegninger og spesifikasjoner

Få kontroll på utgiftene

Du får alle utgifter samlet på én kvittering, og du vil alltid ha én fast kontaktperson å forholde deg til. Din kontaktperson blir også din rådgiver, og når vi kommer tidlig inn i prosessen på denne måten, kan vi gi råd underveis slik at ditt bygg blir både energieffektivt og rustet for fremtiden.

Med en riktig start ligger alt til rette for et vel gjennomført prosjekt, og derfor vektlegger vi god planlegging. Det er viktig for deg at du skal føle deg trygg på vår kompetanse og at prosjektet ditt er i gode hender.

Hos oss kan du være sikker på at ditt bygg tilfredsstiller alle krav, og vi følger også opp med service, vedlikehold og kontroll av ferdige anlegg.

Miljøvennlige og energibesparende løsninger

Med nye bygg, kommer nye muligheter når det kommer til det elektriske anlegget. Energieffektivitet, kostnadsbesparelser og ikke minst god funksjonalitet er blant det vi vektlegger høyest når vi prosjekterer nye bygg. 

Det samme gjelder restaurering eller oppgradering av eksisterende anlegg. Selv i eldre bygg kan det elektriske bli toppmoderne, og møte forskriftene som gjelder for bedriftsbygg. 

De store kostnadsbesparelsene kommer med gode styringssystemer. Ved å styre og automatisere lys, varme og ventilasjon, kan du kutte store deler av strømkostnadene på lang sikt. Den store bonusen er at lokalene får høyere energimerking, samtidig som de ansatte vil trives bedre på arbeidsplassen.

Har du spørsmål om prosjektering?

Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg så snart som mulig.

* Feltet må fylles ut

Alltid fornøyd garanti hos ALT Installasjon. Gratis befaring

Gratis befaring!

Nå har ALT Installasjon gleden av å tilby bedrifter gratis befaring. Og husk - vi har alltid fornøyd-garanti!