Sikker drift med serviceavtale fra ALT

ALT Installasjon leverer alle tjenester innen elektro- og svakstrømsinstallasjoner. Vår serviceavtale er et tilbud til våre bedriftskunder som ønsker en fast avtale med en rekke fordeler. 

Hva er en serviceavtale?

Vår serviceavtale er en fast avtale som gir deg som kunde trygghet i hverdagen. Vi tilbyr service innenfor de fleste områder i ditt elektriske anlegg, 24 timer i døgnet, 365 dager i året. 

Det er ingen bindingstid knyttet til en serviceavtale hos ALT Installasjon, og den har løpende gyldighet frem til oppsigelse. Nedenfor har vi listet opp fordelene som alle våre kunder nyter godt av når de tegner en serviceavtale.

Serviceavtale med ALT Installasjon

Det er alltid rimeligere å vedlikeholde enn å reparere, og med en serviceavtale fra ALT Installasjon ligger du i forkant av potensielle problemer – sikker drift gjennom økt vedlikehold.

Dette får du med serviceavtale fra ALT:

Konkurransedyktige betingelser

  • Det er viktig for ALT Installasjon å kunne tilby ekstra gode betingelser for våre faste kunder. Alle kunder med løpende serviceavtale får derfor rabatterte priser og reduserte kostnader.

Prioritert kundeservice 

  • Arbeidet i serviceavtalen koordineres med vår serviceleder, og vil bli prioritert og utført fortløpende. Ved eventuelle hasteoppdrag vil elektromontører stille omgående. Dette er en av fordelen man har som kunde på serviceavtale.

Fast elektromontør

  • Det er viktig at våre montører kjenner deg, så det blir satt av faste elektromontører per serviceavtale. Disse har god fagkunnskap og erfaring. ALT har dessuten egne montører for svakstrømsinstallasjoner, og de tar alt fra kabling til programmering. 

Alltid åpen kundeservice

  • Vi har 24 timers vakt, og stiller ved behov også utenfor kontortid. Denne vakten gjelder både sterk- og svakstrømsoppdrag.

Dokumentasjon som en del av serviceavtalen

  • ALT Installasjon sørger for løpende oppdatert dokumentasjon på alle installasjoner gjort i forbindelse med serviceavtalen.

Hvilke områder trenger serviceavtale?

ALT Installasjon har erfaring med serviceavtaler hos alt fra restauranter til offentlige bygg. Vi har derfor lært oss å være fleksible, og tilbyr serviceavtale innen følgende områder:

Elektro

Belysning, varme, tekniske installasjoner, SD-anlegg og automatisering, solcelleanlegg og elbillading.

Svakstrøm

Tele og data, brannalarm, adgangskontroll, alle typer alarmanlegg og ITV-anlegg.

Internkontroll

Herunder alt knyttet til pålagt internkontroll for norske bedrifter.

Ønsker du en serviceavtale?

Send oss en henvendelse, så ta vi kontakt med et skreddersydd tilbud. Du kan bruke skjemaet under, eller ringe oss på telefon 33 06 10 20.

* Feltet må fylles ut

Alltid fornøyd garanti hos ALT Installasjon. Gratis befaring

Gratis befaring!

Nå har ALT Installasjon gleden av å tilby bedrifter gratis befaring. Og husk - vi har alltid fornøyd-garanti!