Spar strøm med smart strømstyring

Spar energi, kroner og miljø med smart strømstyring installert i din bolig.

Hva er StrømKontrollTM fra Futurhome?

Målet med smart strømstyring er å redusere boligens energiforbruk og øke komforten. Dette skjer ved at smarthusløsningen styrer og overvåker din bolig. I prinsippet er det et system for sentral styring og automatikk av ditt energiforbruk.

Med strømstyring fra Futurehome får du en komplett løsning for strømstyring, som kvalifiserer deg til å søke støtte fra Enova.

Hvordan virker det?

StrømKontroll pakken er en komplett pakke for smart strømstyring av din bolig. Pakken består av en HAN-sensor, en smarthub, termostat og 16A relé. 

Alle disse delene har ulike oppgaver i strømstyringsprosessen. 

  • HAN-sensoren hjelper deg med å kontinuerlig måle strømforbruket ditt – både for nå og tidligere. 
  • Smarthuben er hjertet og hjernen i hele installasjonen. Den fungerer som en sammenkobling for alle de ulike smarthusløsningene i boligen din. 
  • Termostat lar deg styre temperaturen i boligen din på en smart måte. Dette kan du gjøre både på selve termostaten, men også via appen på mobilen din. 
  • 16A relé gjør det blant annet mulig å styre varmvannsberederen din, slik at den varmer opp vannet når strømprisen er lavest. Den kan også brukes til andre ting, som brytere og liknende.

StrømKontroll steg for steg👇

Første steg på reisen mot en mer miljøvennlig og kostnadseffektiv bolig – er å fylle ut vårt kontaktskjema. Vi tilbyr alltid gratis befaring!

Steg 1: Kontakt oss

Etter avtale med deg sender vi våre beste fagpersoner til å utføre jobben. Inkludert får installasjon, programmering og dokumentasjon av jobben.

Steg 2: Installasjon av strømkontroll i din bolig

Når pakken er installert i boligen din, vil du ha full oversikt over strømforbruket ditt. Pakken vil hjelpe deg til å bruke strøm på de mest gunstige tidspunktene – uten å gå på kompromiss med komforten.

Steg 3: Spar energi, kroner og miljø

Du kan søke støtte hos Enova og få tilbake 35% av investeringen din. Enova gir støtte på inntil 10 000kr.

Steg 4: Få Enovastøtte

Enovastøtte til StrømKontrollTM

Med StrømKontroll-pakken sikrer du deg en komplett pakke for strømkontroll i ditt hjem.

Slik kan en utregning se ut med støtte fra Enova:

Eksempelpris på StrømKontrollTM pakken: 10 000kr

Enova (35% av investeringen inntil 10.000,-): – 3500,-

Totalt: 6500kr

Har du kjøpt elbillader de siste 20 månedene? Da kan du ha rett på ytterligere støtte til dette, ved installasjon av smart strømstyring i boligen din.

Få tilbud om strømstyring til din bolig

For å kunne hjelpe deg videre trenger vi litt informasjon om deg, boligen din og dine behov. Fyll ut skjemaet under så kontakter vi deg så snart som mulig. 

Er du usikker på hva boligen din trenger? Vi tilbyr alltid gratis befaring!

Dra og slipp filer her eller klikk…

* Feltet må fylles ut